Jaargang 6 nummer 2: voorjaar 2021

Daar zijn we dan: half april 2021. Het heldere licht, de groeiende knoppen en het prachtige frisse lichtgroen dat er in de lente is... Dat hebben we nodig. Nieuwe frisse energie!
Blijf positief: focus op fijne kleine dingen en op je adem. Alles wat je aandacht geeft groeit. 

Yoga Libra blijft online yogalessen aanbieden zo lang samenkomen in de studio nog niet kan. Zodra de overheid het toestaat, varen we mee op de golven die er dan ontstaan. Wellicht stappen we eerst over op hybride lessen: een aantal deelnemers in de studio en de rest van de deelnemers online, tegelijkertijd in dezelfde les. Inmiddels zijn ook de eerste buitenlessen van start gegaan, we hebben ervan genoten, beide lessen! 

In deze nieuwsbrief nog even alles op een rijtje:

  • detoxen: 21 t/m 31 maart en paasvakantie: 1 t/m 7 april
  • over het online lesrooster
  • enkele Q&A
  • yoga lesmogelijkheden in de studiolessen 
  • Massages enzo

Detoxen en paasvakantie

In de lente stroomt de nieuwe energie. Opruimen, schoonmaken, wegwerken. Inmiddels hebben 12 deelnemers de detox goed, gezond en positief doorlopen. Heel goed gedaan! 

De paasvakantie is net achter de rug. Even een korte 'break' voor bezinning, voorbereiden op de heropening van de stuido en nieuwe lessen maken. De 3e lessenserie liep t/m 11 april, en alle opgenomen lessen zijn nog bruikbaar tot half april. Van 12 april - 4 juli is de laatste, 4e lessenserie van dit vreemde Corona-seizoen. Er is nog een meivakantie van 2 weken (zie MomoYoga) en na 4 juli houdt Yoga Libra zomervakantie. 

Het online lesrooster vanaf maart 2021

Zo gauw als het weer kan en mag gaan we weer voluit in de studiolessen met elkaar. We volgen de maatregelen natuurlijk zorgvuldig op. Waarschijnlijk worden het eerst hybride yogalessen: een deel in de studio en de anderen online, tegelijkertijd in dezelfde les. De yogi die hun abonnement hebben laten doorlopen tijdens de online lessen, hebben voorrang bij de studiolessen als het weer zover is. 

Als de avondklok wegvalt en een deel van de yogi weer in de studio kan meedoen, gaan Pim, Aranka en ik het oude lesrooster weer oppakken. Soms verandert er iets in je leven: ander werk, ander ritme, andere omstandigheden en dus andere voorkeuren. Geef een verandering in je voorkeur voor je yogales tijdig aan me door. Door alle wijzigingen zijn er weer meer mogelijkheden. Als je in je eigen lesuur wil blijven hoef je niets te doen. 

Q&A: enkele veelgestelde vragen.  

Ik ken MomoYoga nog niet. Hoe kom ik daar in? 
Ben je nog onbekend met MomoYoga? Ga dan naar de HOME-pagina van de website van Yoga Libra en kies voor de rode knop 'boek een les'.  Zo maak je een profiel en kun je direct beginen. In verband met de pandemie volg je de yogales vanaf je eigen mat in je eigen huis. Je logt in met de inloggegevens die je via de mail ontvangt. Voilla! 

Yoga Libra biedt je elke dag yoga en meditatie, diverse stijlen en op verschillende tijden. Live én recentelijk opgenomen, zodat je -als je wil- lekker elke dag met yoga bezig kunt zijn. Yoga is fijn voor je lichaam en je geest. Ervaar het zelf maar.

Wat moet ik doen als ik een les wil meedoen? 
Het is de bedoeling dat je zélf je lessen beheert in MomoYoga. 
In alle ZOOM-lessen is natuurlijk onbeperkte ruimte en kun je in- en uitschrijven tot 1 uur voor de les start. Je ontvangt een mail met de deelname-link erin als je je inschrijft voor een les.

Voor de opgenomen lessen maakt het niet uit wanneer je de yogales wil doen. In de mail die je ontvangt zit een link naar het YouTube kanaal van Yoga Libra. Je kunt die link zo vaak gebruiken als je wenst tijdens de dan lopende lessenserie. Deel deze opgenomen lessen niet met derden alsjeblieft, ze zijn voor jou bedoeld.

Hoe werkt een yoga-abonnement? 
BIj een abonnement betaal je een vast bedrag, momenteel €30 per maand omdat we alleen online lessen aanbieden, en heb je onbeperkt toegang tot alle ZOOM- en opgenomen lessen. Het abonnement loopt tot de studiolessen weer van start gaan. Mischien wil je dan naar de studio komen, blijf je een vaste ZOOM-les volgen, of wil iets anders. Dat zien we dan, komt tijd komt raad. 

 
Yoga lesmogelijkheden 
In alle ZOOM-lessen is natuurlijk onbeperkt plek. In het standaard lesrooster staat momenteel het dubbele aantal lessen om uit te kiezen. Wil je starten met yoga? Kies de éénmalige aanbieding 5 online lessen voor €25. Voel je welkom! 

Hier is het schema van de lesweken en lessenseries. In deze Corona-tijd staan er ook in de vakanties en in de weekenden opgenomen lessen tot je beschikking in het lesrooster. 
In de studiolessen is nog op diverse lesuren een vast plekje beschikbaar. Laat maar weten wat je voorkeur is. 

Massages enzo

De AromaTouch behandeingen en de sport- en ontspanningsmassages zijn weer van start gegaan. Een heerlijk moment voor jeelf en goed voor lichaam en geest. In MomoYoga staan wat data om te boeken maar andere voorkeursdagen kunnen in overleg ook gepland worden. 


Tenslotte...
...voel je vast dat yoga je kan helpen met het verwerken van onrust, stress, angst en verdriet in deze onrustige tijd. Zodat je weer dichtbij je eigen sterke en pure kern komt, en daar je rust en neutraliteit kunt vinden. 
Angst is besmettelijk. Maar hetzelfde geldt voor vertrouwen, hoop en liefde. Yoga en meditatie werkt. Hoe meer je oefent, hoe beter het zal gaan. 

Tot snel, in de ZOOM-room, live op de mat of bij een toevallige ontmoeting.
Zorg goed voor jezelf en houd vol. Kijk vooruit, daar is het lichter. 

Pim, Aranka en Cindy
Yoga Libra Arnhem
Sisters in Yoga
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 44 504 337 

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief