Jaargang 6 nummer 3: zomer 2021. De nieuwe nieuwsbrief is in de maak. 

Yoga Libra heeft de pandemie overleefd! Daar ben ik trots op, en dankbaar voor want zonder de steun van mijn vaste leden was dat zeker niet gelukt. Nú kijken we positief de zomer in met meer vrijheden. We genieten weer van écht samenzijn en van de verbinding. 

Na 5 juli is de zomerstop en vanaf 13 september beginnen de yogalessen in de studio weer. Doe je mee met de openingsles van het seizoen? Zet maar vast in je agenda zondag 12 september om 9.30 uur op het gras bij de blauwe doeltjes vóór Moscowa.

In deze nieuwsbrief:

  • feestelijke openingsles van het nieuwe yogaseizoen: 12 september 9.30 uur
  • de abonnementen 2020/2021 
  • het nieuwe lesrooster 2021-2022
  • opgenomen lessen volgen in de zomer
  • zomer-yoga/relaxretraite in Italië


Abonnementen
De huidige abonnementen eindigen eind juli. Als je in augustus opgenomen lessen wil doen, laat dan je abonnement nog een maandje doorlopen. Graag doorgeven vóór 1 juli voor voor de administratie. Zie hier de planning van de lesweken voor het nieuwe yogaseizoen.

Het yoga-abonnement geldt voor de studio-lessen van 60 minuten of van 75 minuten. Zie hier de tarieven voor komend seizoen. Je hebt les in groepjes van maximaal 6 yogi. Als je hebt leren genieten van yoga op je eigen gekozen moment dan geeft je dat alle flexibiliteit die je maar kunt bedenken. Kies dan het online-abonnement. Een combinatie van studioles+online kan uiteraard ook.


Het lesrooster en kleine wijzigingen
De ZOOM-les op dinsdag blijft in het lesrooster staan, ook als opgenomen les. De rustige flowyoga op dinsdagochtend is voor iedereen geschikt en kan zelfs dagelijks gedaan worden. 
Andere ZOOM-lessen gaan wellicht van het lesrooster verdwijnen. Welke lessen online blijven is nog niet duidelijk. Dat ligt aan de vraag van jou én aan de dan geldende maatregelen. We zijn inmiddels overal op voorbereid. 
Als je niks wil veranderen aan je yogadag of -tijd blijft je huidige plekje in de les voor jou bestemd. 

De Kundalini yoga en zachte yogalessen verschuiven een kwartiertje. Op vrijdagochtend start een yogales voor beginners (uit te bouwen naar Yin Yang yoga). Pim geeft op maandag- en donderdagavonden les en hopelijk komt Marieke ook weer terug. 
Heb je een yoga-Corona-break gehouden en wil je na de zomer weer beginnen, voel je dan welkom! 

Opgenomen lessen tijdens de zomer 
In verband met de wereldwijde pandemie kreeg je bij Yoga Libra onbeperkt online lessen in je abonnement dat voor je wekelijkse studioles bestemd was. We hebben ons best gedaan je te bieden wat we konden en we hebben heel veel geleerd afgelopen periode. Onder andere wat er écht toe doet. 

Wil je in augustus blijven genieten van de opgenomen lessen, laat dan je abonnement in augustus doorlopen. Zo kun je tijdens de zomer lekker doorgaan met yoga. Via een video-bibliotheek in MomoYoga kies je je  favoriete lessen wanneer het jou schikt. Alle vormen, actief en passiever, van Pim, Marieke, Aranka en van mij. 
 

Yoga-/Relax retraite in Italië
Boek nú je yoga-relaxvakanite in Italië. 
Kom tussen 27 juli-6 augustus 2022 naar Piemonte, Italië.voor een retraite met onder andere yoga- en meditatielessen  Boek je retraite voor 3, 4, 5 dagen of langer. Kosten voor overnachting, ontbijt en diner (inclusief water+ wijn) plús 2 yogalessen per dag: €95 pp per dag op basis van een 2-persoonskamer.
Kom opladen, ontspannen en genieten. Ter plekke en in de nabije omgeving: kooklessen, wijn proeven, wandelen, personal yoga, fietsen of bezoek lokale markten, de bloemenrivièra of de jetset in San Remo.
Meer info vind je hier:   http://www.radamonti.ch/index.html
Boek je retraite vóór 1 april 2022 voor deze mooie aanbieding. Boek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tenslotte...
...wensen we je een zomer toe zoals je deze voor je ziet: de ideale temperatuur, de ideale bestemming, het ideale gezelschap en natuurlijk volop liefde, gezondheid en geluk. Na de zomervakantie zijn we weer opgeladen en helemaal klaar voor een nieuw yogaseizoen. Kom je naar de openingsles van zondag 12 september om lekker even bij te kletsen en samen op te starten? Inschrijven via MomoYoga kan nu! 

Je kunt je vanaf nu ook inschrijven voor een aantal dagen of een week in de natuur, gevuld met yoga, rust, heerlijk eten, frisse lucht, ontspanning, zonneschijn en verbinding in Piemonte, Italië via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heb het goed, en geniet nooit met mate, zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen.
Namasté ~ het licht in mij ziet het licht in jou.

Pim, Marieke en Cindy
Yoga Libra Arnhem
Sisters in Yoga
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 44 504 337 

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief