Jaargang 9 nummer 2, mei 2020

COVID 19: er is al zoveel over gezegd. De wereld om ons heen is drastisch veranderd. Daarmee verandert het ook binnenin ons; soms vrijer, losser, minder haastig en een andere keer angstig, onzeker of verdrietig. 
Zonder beperking is er geen vrijheid, zonder donker is er geen licht. 

De persconferentie van 6 mei geeft meer helderheid voor Yoga Libra op de korte en langere termijn. Vandaar deze nieuwsbrief. 

In deze nieuwsbrief:

  • De yogalessen tot aan zomervakantie
  • Cadeautje: 30 minuten Personal Yoga voor abonnement-houders
  • De (sport)massages gaan weer beginnen
  • Het lesrooster na de zomer: help je me plannen? 

 

De yogalessen van 11 mei tot en met 10 juli 2020

De laatste, 4e serie, yogalessen van dit seizoen start maandag 11 mei. Alle abonnementhouders bewegen mee, als de golven van de zee, met de opgelegde maatregelen en de mogelijkheden die Yoga Libra biedt. Dankjewel voor je begrip, je steunende woorden en je flexibiliteit. We zullen nog even geduld moeten uitoefenen...

Wat biedt Yoga Libra jou tot en met 10 juli:
* een nieuwe lessenserie betekent een nieuwe les, andere oefeningen. Ik maak nieuwe YouTube filmpjes van de nieuwe yogalessen. Je ontvangt ze binnenkort.
* je zult de komende periode vele ZOOM-lessen en buitenlessen in de MomoYoga-agenda vinden. Houd deze dus goed in de gaten! Je kunt iedere online-les of buitenles mee doen die je wil, onbeperkt.  
* buitenlessen kunnen natuurlijk alleen doorgaan als de weergoden ons goed gezind zijn. Heb je alléén interesse in de buitenlessen, zonder ZOOM of Momo, dan voeg ik je toe in de appgroep hiervan. Dan ontvang je bericht als we weer naar buiten gaan.  

Voor alle lessen geldt: kijk in de MomoYoga agenda en zet jezelf in de les naar keuze. Bij elke activiteit staat een beschrijving zodat je weet wat je kunt verwachten. In Momo komt ook de link naar de ZOOM-les te staan, én je ontvangt de link in je mail.

Voor een buitenles geldt: de laatste infomatie over het weer wordt in Momo gedeeld, tot een uur voordat de les begint. De buitenlessen vinden plaats op het grasveld tussen Moscowa en de Waterbergseweg, bij de blauwe doeltjes. 

Had je een serie lessen gekocht? Die is nu ten einde. Blijf lekker in beweging met alle mogelijkheden die Yoga Libra biedt deze periode en neem een nieuwe yoga-leskaart, vóór 11 mei, die loopt tot aan de zomervakantie.
In plaats van de 4e serie lessen is een losse buiten- of ZOOM-les ook mogelijk. Of geef er iemand eentje cadeau! Bedrag: €10 per les.

Heb je hulp nodig bij de MomoYoga agenda, of bij ZOOM? Geen punt. Ik help je graag. 

Cadeautje voor alle vaste yogi

Het gaat me aan het hart dat ik je zo weinig zie, spreek en voel hoe het met je gaat. 

Daarom bied ik je een Personal Yoga-sessie aan om je weer op gang te helpen in de yoga.
Iedereen die een Yoga Libra abonnement heeft (maandelijkse afschrijving of vooruit betaald) kan vanaf nu een 30 minuten Personal Yoga-sessie plannen met mij, als presentje, ter compensatie van de gemiste wekelijkse lessen. Dit aanbod loopt tot en met 10 juli 2020. Maak snel een afspraak op jouw favoriete moment. 

Heb je geen jaar-abonnement maar wil je toch graag een PY sessie afspreken? Dat kan tegen het normale tarief. Voor de tarieven klikt u hier.

De massages gaan weer van start! 

Wat fijn dat de massages weer van start mogen gaan!
Na een pauze van bijna 2 maanden snakken veel vaste cliënten ernaar om weer gemasseerd te worden. Een massage is niet alleen ontspannend, maar lost ook de kleine pijntjes op die af en toe spontaan ontstaan. Als een (yoga)oefening voor thuis kan bijdragen aan de ontspanning van je lichaam of geest, geef ik je deze kennis altijd mee. Ik geef sportmassages maar ook ontspanningsmassages, kijk voor het aanbod bij het kopje 'massages' op de homepagina.  
Boek je massage door een WhatsAppje te sturen, dan komt het goed.   

Het lesrooster ná de zomervakantie

De yogastudio mag weer open voor groepslessen ná de zomer, eind augustus. De preciese regels, data en mogelijkheden zijn nu nog niet helder, want er zal wellicht één en ander moeten veranderen. Wat zeker is, is dat de groepen (voorlopig) kleiner zullen moeten worden...
Misschien is er iets (blijvend) veranderd in je levensritme, in je werkroutine, in je gezinssituatie of in je gezondheid waardoor je je yogales wil veranderen van tijdstip, van intensiteit of van dag. Ik hoor graag van jou welke les in principe je voorkeur heeft na de zomer. Wie weet houd ik wel enkele ZOOM-lessen op de agenda.. we zullen de mogelijkheden dan bezien. 
Help je me mee plannen door je voorkeur te melden? Graag vóór 10 juli. Mijn dank is groot. 


Tenslotte...

...wensen Marieke en ik je natuurlijk een blijvende goede gezondheid!
Hou vol, houd de moed erin en wees lief voor elkaar. We spreken elkaar en/of zien elkaar vast op de mat, tijdens een ZOOM-les of in een buitenles. Ik zie je wellicht bij je gratis PY-sessie of misschien boek je een massage voor jezelf of als cadeau voor iemand. Verder is er ook nog de toevallige ontmoeting. Ook altijd leuk! Weet je of ken je iemand die deze nieuwsbrief ook interessant kan vinden? Stuur 'm gerust door. 

Zorg goed voor jezelf. Je bent het waard. En geniet van wat er wél is. 
Namasté (het licht in mij ziet het licht in jou) en Sat Nam, 

Marieke en Cindy - Sisters in yoga 
Yoga Libra Arnhem
Libra - Lichaam in balans
Sweelincklaan 22, Arnhem 
Persoonlijke begeleiding bij een gezonder leven, minder stress en lekker in je vel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 06 - 44 504 337

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief