Jaargang 7 nummer 4: najaar 2021

Met de overgang naar de wintertijd hebben we een uurtje extra slaap gekregen. Nog éven is het gemakkelijker om 's morgens vroeg op te staan.
Doe er je voordeel mee!

wintertijd

 

Wat is het toch fijn om weer écht samen te komen en de verbinding met elkaar te voelen. Van hieruit reiken we uit naar anderen, vanuit rust en vanuit onze eigen kracht. 

Volgens de voorschriften van de Rijksoverheid checken we de Coronapas. Zo kunnen we in de studio fijn onze yoga beoefenen en bij elkaar zijn, zonder andere restricties. 

In deze nieuwsbrief:

  • Corona-maatregelen
  • Nieuw in het lesrooster
  • Lesvrije dagen
  • Speciale najaars-Yin yoga XL op maandag 22 november

Corona-maatregelen bij Yoga Libra
In de Yoga Libra studio gaat het goed, met dank aan iedereen! Er zijn nog steeds geen besmettingen geweest tijdens de lessen of massages. De COVID pandemie is echter landelijk noch mondiaal onder controle. We blijven ons natuurlijk houden aan de geldende maatregelen. Daarom checken we met ingang van 8 november de Coronapas. Heb je geen vaccinatie, dan kun je met een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 48 uur, gewoon met de les meedoen. 
Verder: 
-Bij klachten schrijf je je uit voor je eigen les en kun je meedoen met de ZOOM-les of opgenomen les. De docenten doen regelmatig thuistests.
-Hou in de studio zoveel mogelijk afstand van elkaar. We blijven goed ventileren. Als je niet wil dat we je handmatig begeleiden in een les, geef dat dan aan.   
-We reinigen de contactpunten in en rondom de studio, en wassen de handen voor en na elke les. Hand-desinfectie blijft voor iedereen beschikbaar in de gang en in de studio. Nieuw in het lesrooster
-
De opgenomen ZOOM-les blijft op donderdag in het lesrooster staan, om iedereen die een les gemist heeft (of extra yoga wil doen) daarin kosteloos tegemoet te komen. Deze rustige flowyoga is voor iedereen geschikt en kan zelfs dagelijks gedaan worden. Elke week een nieuwe les. 
- Meditatie Maandag: elke eerste maandag van de maand vind je een meditatie-moment in het lesrooster. In dit lesmoment van 30 minuten komen geleidelijk alle variaties in meditatie aan bod.
Wanneer?  Maandag 1 november, 6 december, 10 januari. 

Zo gauw als het veilig kan kunnen we weer mantra-avonden en Volle Maan Meditaties gaan plannen. Ik verheug me er al op! 

Lesvrije dagen
Het lesrooster van MomoYoga vertelt je altijd de meest actuele stand van zaken over de lessen. Soms moet er onverwacht een wijziging plaatsvinden, of staat er (zoals in november) een retraite gepland. Met een les-abonnement betaal je voor 3 lessen in de maand en die ontvang je ook; 33 lessen over 11 maanden verdeeld. De regionale schoolvakanties worden als lesvrije dagen aangehouden.
Weet je het niet meer zeker: raadpleeg de MomoYoga-app voor alle yoga-data.

Najaars-Yin yoga-XL
Tijdens de lesvrije retraite-week van november geeft Pim op maandag 22 november een speciale XL Yin yoga-les voor extra ontspanning en verdieping. Van 19.30-21.30 uur neemt Pim je mee de rust in met pranayama, meditatie, Yin houdingen en een kop thee als afsluiting. Er is beperkt plek beschikbaar. De laatste informatie hierover vind je in MomoYoga, en boeken van deze les kan vanaf 15 november. 

Tenslotte...
...kun je voelen hoe lekker het is om weer te werken aan je eigen kracht, focus, lichaam en geest?
De diverse lessen zorgen dat er voor ieder wat wils is op yogagebied. Actief of rustiger, in de ochtend of de avond. Een gemiste les op een ander moment in diezelfde week inhalen wordt goed uitgevoerd. Fijn, zo was het precies bedoeld! 

Tot snel weer op de mat,
Namasté ~ het licht in mij ziet het licht in jou.

Yoga Libra Arnhem
Pim en Cindy
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 44 504 337 

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief