Jaargang 8 nummer 3, najaar 2019

Het najaar doet zijn intrede, met de merkbaar langere koelere nachten. De verkleuring van de bladeren begnt. De warmte van de zon is soms nog voelbaar, maar we kunnen niet meer vertrouwen op die weldadige energie, alleen nog genieten van de momenten die we cadeau krijgen. 
Tijd om te zorgen voor innerlijke warmte, kracht en energie. 

In deze nieuwsbrief:

  • Lesrooster seizoen 2019-2020
  • Marieke bij Yoga Libra
  • Hot Stone Massage
  • Introductie-aanbod yoga
  • AromaTouch door Chantal
  • 3 weken mediteren met Deepak Chopra
  • Mantra zingen op vrijdag 8 november

Lesrooster van seizoen 2019-2020

Nieuw 
* op maandagavond Yin yoga,
* op donderdagmiddag een zachte yogales en
* op vrijdagochtend Yin Yang yoga. 
Deze lessen zijn goed van start gegaan en zijn er dus bijgekomen als les-opties. Geniet ervan!

Steeds meer yogi ontdekken de prettige diepgang van Yin yoga. Er is belangstelling voor een extra Yin Yang of Yin yogales op maandagavond 19.00 uur. Als je je voor deze les inschrijft houd ik je op de hoogte. Waar VOL staat, wil niet zeggen dat je daar niet een keer een inhaalles kunt plannen. Na een lessenserie verandert er regelmatig iets aan aantallen yogi in de lessen. 

dag  tijd  bezigheid
 zondag  20.00 - 21.15  Yin Yang yoga   VOL
 maandag  08.30 - 10.00  Kundalini yoga
  10.45 - 12.00  zachte yoga       VOL
  19.00 - 20.45  Yin Yang of Yin yoga 
  20.30 - 21.45  Yin yoga
 dinsdag 07.00 - 08.00  Early Birdles
 woensdag 07.00 - 08.00  Early Birdles
    08.30 - 09.30  rustige flowles
  10.00 - 11.15  hatha flow yoga
  19.00 - 20.15  mannenyoga      VOL
  20.30 - 21.45  Yin Yang yoga    VOL
 donderdag  08.30 - 10.00  Kundalini yoga
  10.45 - 12.00  zachte yoga
  15.30 - 16.45  zachte yoga
 vrijdag 07.00 - 08.00  Early Birdles
  09.00 - 10.15  Yin Yang yoga


Marieke bij Yoga Libra

Ik ben blij met Marieke, als mooie persoonlijkheid en als ervaren Vinyasa- en Yin- yogadocent. Inmiddels geeft ze op 3 vaste lesuren in de week les in de studio van Yoga Libra en zal ze ook in de andere lessen af en toe als vervangende docent te zien zijn. 

Bij voldoende belangstelling start er een extra les Yin Yang of Yin yoga op maandagavond 19.00 uur. De kracht van Yin yoga zit 'm in het leren loslaten en ontspannen. Heb je interesse? Dan hoor ik het graag.


Hot Stone massage

Met het najaar en daarmee de kilte, trekken we meer de schouders op om de warmte binnen ons lichaam te houden. Dat geeft onder andere spanning in het nek/ schoudergebied. 

Verwen jezelf met een ontspannende en verwarmende massage met de Hot Stones. Een Hot Stone massage heeft een rustig tempo, warme olie en warme stenen waardoor je volledig ontspant, zowel je lichaam als je geest.
In oktober is de prijs voor deze massage €85 voor 90 minuten, dat is €15 voordeliger dan normaal, want Yoga Libra bestaat 5 jaar!

Met het massageabonnement.gun je jezelf, of iemand anders,  regelmatige ontspanning. Met  maandelijkse betalingen wordt het nóg aantrekkelijker. De massages plannen we op dinsdag of op vrijdag, op jouw favoriete tijd.

Introductie-aanbod

Laat iemand kennis maken met de Yoga Libra yogalessen, of begin zélf (weer) met yoga en/of meditatie. Het introductie-aanbod 3 yogalessen naar keuze voor €25 is dan misschien interessant. De lessen zijn in te plannen tot en met eind december 2019 en geldt per persoon 1 keer.

Als je nieuw bent in de yoga-wereld of als je na een yoga-pauze weer wil starten bij Yoga Libra is er voldoende lesaanbod. Wil je weten welke les bij je past? Dan spreken we elkaar even.

AromaTouch door Chantal

De AromaTouch is een aanrakingsbehandeling, waarbij 8 verschillende oliën over de rug (en voetzolen) worden verdeeld. Door de behandeling komen lichaam en geest in homeostase; een reset en reboost voor je totale systeem dus. En natuurlijk ook een mooi moment van rust, ontspanning en qualitytime voor jezelf. 

Heb je specifieke wensen voor een behandeling of ben je geïnteresseerd in de werking van essentiële olieën? Neem dan contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Aurora Oils & Healing.


3 weken mediteren

In augustus heb ik meegedaan met een meditatie-serie van 3 weken. Mediteren geeft me rust en een dieper bewustzijn. Deepak Chopra leidde de meditaties deze 21 dagen, auteur van "De 7 spirituele wetten van succes". Deze wetten heb ik ook in de lessen al eens aangestipt.

Jij kunt ook 3 weken mee doen met deze geleide meditaties. Voel je gelukkiger, kalmer en zie weer het mooie in kleine (en grote) dingen. Ben je bereid daar elke dag een kleine opdracht voor uit te voeren die jou verder helpt groeien? De tijdsinvestering is maximaal 20 minuten per dag.

Op 1 oktober start een nieuwe groep. Je ontvangt de opdrachten en meditaties via WhatsApp, je doet ze voor jezelf en je hoeft niets te delen in de groep. Je hoeft je alleen te houden aan de opdracht van die dag. Een goed begrip van de Engelse taal is wel gewenst. Doe je mee? 

Mantra zingen 

met live gitaarbegeleiding van Chantia. 
Mantra's luisteren is al fijn, samen zingen is nóg fijner. Het zingen van mantra's is heel rustgevend. Het balanceert je geest en je gemoed. Het maakt niet uit welke stem je hebt of hoe vaak je zingt. Je mag ook komen luisteren. Voel je welkom. We drinken tussendoor een kopje thee. 
Tijd: 19.30 - 21.00 uur. Inschrijven kan via MomoYoga.

Tot ziens in één van de lessen of bij een toevallige ontmoeting. Zorg voor jezelf. Je bent het waard. 
Namasté en Sat Nam, 

Cindy
Yoga Libra Arnhem
Libra - Lichaam in balans
Sweelincklaan 22, Arnhem 
Persoonlijke begeleiding bij een gezonder leven, minder stress en lekker in je vel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 06 - 44 504 337

 

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief