Jaargang 8 nummer 1, lente 2019

Hoe komt dat toch dat we met zijn allen elk jaar opnieuw weer zo blij zijn met de lente? Wellicht de behoefte aan de zon, de warmte, het licht en het buiten zijn. De winter, met haar 3 griepgolven deze keer, ligt (bijna) achter ons. We kunnen weer naar buiten, de bloesem bloeit en de vogels maken ons weer wakker. Dit gevoel van 'leven', binnen-in ons en buiten valt nu weer samen. 

In deze nieuwsbrief:

  • Wat doen we nu? 
  • Lesrooster in de App
  • Mantra zingen op vrijdag 28 juni van 19.30 - 21.00 uur.
  • Workshop  'je eigen yogaroutine" op 20 april 2019
  • Zomervakantie 2019
  • Introductie van Kundalini Yoga zaterdag 17 augustus.

Nu: 

Als je een gemiste les wil inhalen, kun je het volgende verwachten in de huidige yogalessen van serie 4:

De zachte yoga en de hatha flowlessen gaan over kracht van de benen en rug, torsies en het stabiliseren van het sacrum. We maken ruimte in de borst voor goede ademhaling.
De YinYang lessen zijn weer goed in balans: eerst een lekkere Yang intro om op te warmen en daarna de Yin-houdingen om te verstillen, en om dieper naar binnen te gaan terwijl je ontspant. 

In de Kundalini yoga doen we een kriya om het aura te versterken, je bescherm'huls' die je je beter op jezelf laat richten en negativiteit buiten je laat. Voel maar wat er gebeurt.

Je gemiste lessen kun je tot en met 30 juni inhalen. Als bonus vind je 4 Yin Yang lessen op vrijdagochtend, van 9.00 - 10.15 uur. Deze mag je als inhaalles gebruiken of als proefles boeken.

Lesrooster in de App

Ik denk dat inmiddels 90% van de yogi de Momo Yoga-app succesvol gebruikt. Als je eenmaal één keer ervoor bent gaan zitten is het daarna echt eenvoudig om een wijziging in je les aan te brengen. Ook een workshop of een massage boeken en betalen is een fluitje van een cent.

Bericht me gerust als je vragen hebt. Ik hoop dat het ook voor jou een prettig en toegankelijk systeem blijkt te zijn.

Training Kundalini Yoga Coach level 2 en lesvrije week

Het eerste deel, KYC level 1, heb ik in het voorjaar van 2017 afgerond. De geleerde coachingstechnieken gebruik ik in de PY om mensen verder te helpen als ze last hebben van een bepaalde stagnatie. Of het nou gaat om fysieke of emotionele facetten of op het gebied van de energiehuishouding, in veel gevallen kan ik mensen héél goed een stap verder helpen.

De opleiding KYC level 2 gng meer de diepte in. Ik heb een aantal yogi als oefencliënten mogen gebruiken, dat was erg prettig, van beide kanten. Op zondag 14 april heb ik examen als Kundalini Yoga Coach level 2 gedaan, als afsluiting van de trainingsweek die hieraan vooraf gaat. 
En fijn: ik ben geslaagd voor mijn examen!

yoga 98

Mantra zingen

Doe je mee? De volgende mantra-avond, als afsluiting van deze lopende yogaserie, is op vrijdag 28 juni van 19.30 - 21.00 uur. We hadden vorige keer live begeleiding van Chantia op de gitaar. Dat smaakt naar meer! Fijn dat ze ons weer wil begeleiden. Het is een erg gemotiveerde gitaarspeelster en zingt prachtig.

Vooraf inschrijven is nodig om te weten met hoeveel personen we zijn.
De bijdrage voor deze avond is € 7,50. 
 

Workshop 'Je eigen yogaroutine' op zaterdag 6 juli 2019

Kon je er tot nu toe nog niet bij zijn? Of voelde je de noodzaak nog niet?
De workshop 'je eigen yogaroutine' komt nog een keertje terug. Ik vind het tof dat zoveel mensen de voordelen van yoga ervaren en zelf thuis aan de gang willen gaan. Ik hoor positieve verhalen van degenen die deze workshop al gedaan hebben. Nu er een lange zomervakantie voor de deur staat, waarin je niet op de reguliere yogalessen kunt terugvallen, kom je met je eigen yogaroutine thuis een heel eind in je welbevinden. 

Waar moet je op letten als je een yogaroutine maakt, hoe stel je een kleine 'practice' voor jezelf samen en hoe noteer je deze gemakkelijk, zodat je met één oogopslag weer weet wat je wilde doen? 
Als je mee wil doen log je in en ga je in het lesrooster van Yoga Libra naar 6 juli. Daar vind je de workshop in het lesrooster en kun je je inschrijven. Er kunnen maximaal 7 mensen meedoen, dus persoonlijke aandacht is gegarandeerd. 


Zomervakantie 2019

Nu de zomervakantie voor de deur staat, veel mensen even een 'break' nemen van hun dagelijkse dingen, ga ik dat ook doen. Lekker even rust nemen, genieten van de vrije tijd en genieten van de zon met vrienden, vriendinnen en familie. Ik wens je een heerlijke zomer toe! 

Terwijl de Personal Yoga-sessies en trajecten grotendeels doorlopen en je ook in het lesrooster nog massages ziet staan, werk ik alleen nog echt op afspraak in de zomer. 
De groepslessen starten weer per 25 augustus. Je ontvangt, als ingeschreven yogi bij Yoga Libra, een mail met alle informatie over het nieuwe seizoen. 

Mocht je wat willen veranderen aan je lessen, neem je dan even contact met me op? Als ik niets van je hoor ga ik er vanuit dat je doorgaat met je vaste yogales(sen). Zo behoud je je plekje in je eigen lesuur. 

Tot ziens in één van de lessen, een coachingssessie of bij een massage. Voel je welkom vrijblijvend contact met me op te nemen als je ergens meer over wil weten. Ik hoop je te kunnen inspireren. 
Namasté (het licht in mij ziet het licht in jou) en Sat Nam 

Cindy
Yoga Libra Arnhem
Libra - Lichaam in balans
Sweelincklaan 22, Arnhem 
Persoonlijke begeleiding bij een gezonder leven, minder stress en lekker in je vel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 06 - 44 504 337

 

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief