Jaargang 9 nummer 4, najaar 2020

Gelukkig! We kunnen doorgaan met onze yogalessen! 
Goed dat we van het RIVM weer mogen genieten van yoga en meditatie -op voldoende afstand- in elkaars nabijheid. Dat maakt me blij en dankbaar. Juist nú is het zo belangrijk rust te ervaren en te vertrouwen op jezelf, en de verbinding te voelen met anderen in plaats van de angst te laten overheersen... De tweede lessenserie is van start gegaan. Lekker werken aan de schouders, bovenrug en nek, in combinatie met onze houding, balans, adem en ontspanning.  

In deze nieuwsbrief nog even alles op een rijtje:

  • Het lesrooster live in de studio 
  • de COVID-19 maatregelen bij Yoga Libra, lees de aanpassingen zorgvuldig
  • yoga-abonnementen en lesmogelijkheden
  • PY, (sport)massages en méér

Het lesrooster van seizoen 2020-2021 
Voor de live lessen is hier het  lessen-overzicht.
Heb je hulp nodig bij de MomoYoga agenda, of bij ZOOM? Geen punt. Ik help je graag. 


COVID-19 maatregelen bij Yoga Libra
Hier zorgt Yoga Libra voor:
- De groepen zijn kleiner dan voorheen met 5 yogi naast de docent. De studio-matten liggen uitgelijnd op minimaal 1,5 meter uit elkaar. Je legt je eigen (schone) mat hier bovenop voor extra hygiëne.
- Goede ventilatie. De ramen zijn tijdens de les open, zowel voorin als achterin de studio voor een goede luchtdoorstroming. De binnendeur en/of openslaande deuren erbij open als dat nodig is. Tussen de lessen door altijd de tuindeuren open voor extra frisse lucht. Dat betekent in de koelere maanden dat je wellicht een extra vest of lange broek mee moet nemen. 
- Water, zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig op het toilet. Desinfecterende handgel staat in de gang. Reinig je handen bij binnenkomst en bij vertrek. 
- Moet je -omdat je verkoudheidsklachten hebt, hoe vaag ook- thuis blijven? Meld je op tijd af voor je les zodat je mat beschikbaar komt en schrijf je in voor de ZOOM-les op dinsdag. Zo kun je vanuit je eigen huis en op je eigen gekozen moment veilig en comfortabel je yoga beoefenen. Liever veiligheid voor iedereen door jezelf tijdelijk te isoleren dan het virus verspreiden. 

Dit vraagt Yoga Libra van jou:
Blijf thuis bij klachten en/of verhoging of koorts van jou of van een huisgenoot. Laat je testen. 
- Hanteer de 1,5 meter afstand. Dat betekent: geef elkaar vriendelijk de ruimte. Heb geduld tot de ander uit de gang is en zet een mondkapje op totdat je op je eigen mat bent geïnstalleerd. Wil je even passeren, gebruik dan je gezonde verstand en stem op elkaar af. 
- Minimaliseer het gebruik van het toilet. Maak je er wél gebruik van? Was nadien je handen met water en zeep, gebruik het papieren doekje eerst voor je handen en daarna om deurklink, lichtknop, slotje en toiletbril mee af te nemen voordat je het handdoekje weg gooit. 

Blijf zorgen voor jezelf en voor elkaar. Hou vol. Samen zetten we de schouder eronder! 

Yoga-mogelijkheden, tarieven en abonnementen
Speciaal voor iedereen die (tijdelijk) thuis werkt, een keer een studioles moet missen, graag in de eigen omgeving yoga doet of even niet kan deelnemen aan de groepslessen in de studio: kies de rustige flowles die via ZOOM wordt aangeboden. De ZOOM-les van dinsdagochtend staat vast op het lesrooster.
 
Op het moment van het verschijnen van deze nieuwsbrief is er hier en daar nog een enkele vaste plek in een les beschikbaar:
- woensdag en vrijdag 7.00 uur Early Birdles
- donderdag 19.00 uur yoga Pilates
- maandag 19.00 uur Yin Yang yoga


Het is de bedoeling dat je zélf je lessen beheert in MomoYoga. Inhalen van een gemiste studioles kan worden gepland als je je tijdig (= minimaal 3 uur voordat je les start) uit je eigen les hebt gehaald, en je op deze manier je plaats beschikbaar stelt voor iemand anders. Zo heb je zelf ook recht op een inhaalplek in een andere les naar keuze. Laat je niet afschrikken door de wachtlijst. Heel regelmatig kun je gewoon meedoen als je op de wachtlijst staat. Je ontvangt dan een email ter bevestiging.  In de online lessen is natuurlijk onbeperkte ruimte! :-D 

Activiteit

Groepsles (binnen) 
max 5 personen

jaar-abonnement met 
automatische incasso, 
start augustus '20

 Losse les in Yoga Libra studio  € 15  
 proefles of ZOOM-les,   € 10  € 30 p/mnd
 yogales 60 minuten  € 11 in serie  € 33 p/mnd
 yogales 75 minuten  € 12,50 in serie  € 37,50 p/mnd
 Kundalini 90 minuten  € 15 in serie  € 45 p/mnd


In het maandelijkse abonnement is de prijs van alle 36 lessen verdeeld over 12 maanden, van augustus '20 t/m juli '21. Bij een abonnement kan een gemiste les gedurende het gehele seizoen worden ingehaald, totdat de betaling stopt.  
Geen abonnement? Dan kun je nog steeds losse lessen of een serie lessen aanschaffen. 
Het BTW-tarief van 9% is verwerkt in de lesprijs die hierboven te zien is.

Hier is het schema van de lesweken en lessenseries te zien. In principe volgt Yoga Libra de schoolvakanties als vrije lesweken. 

PY, massage-abonnementen en méér
Voel je dat je (tijdelijk) iets éxtra's nodig hebt, naast de groepslessen? Of in plaats ván de groepslessen? Om welke reden dan ook: verdieping, een blessure, een zwangerschap of om iets specifieks te leren? Boek dan een PY sessie.

Bij Yoga Libra kun je terecht voor groepslessen, live en online via ZOOM, voor Personal Yoga (1 op 1), voor professionele sport- en ontspanningsmassages. Klik  hier voor meer informatie over de verschillende massasges.

In de Momo-agenda vind je ook regelmatig AromaTouch behandelingen door Chantal:
"In het najaar is het weer tijd om meer naar binnen te keren en jezelf wat te verwennen. Om het vertroetelen een handje te helpen, heb ik een najaarsaanbieding: gedurende november en december bied ik de AromaTouch behandeling aan voor een actieprijs van €35 euro. AromaTouch is een heerlijke aanrakingsbehandeling met 8 essentiële oliën, duurt 45 minuten, en brengt lichaam en geest in homeostase."   Boeken kan via MomoYoga. 


Tenslotte...
...genieten Marieke en ik ervan dat we een veilige modus hebben kunnen vinden voor de live studiolessen met elkaar.  We hopen dat we je zo kunnen blijven helpen met het verwerken van onrust, stress, angst en verdriet van deze spannende tijd zodat het hanteerbaar voor je wordt. Deze Corona-periode raakt ons allemaal, op verschillende manieren, en iedereen gaat er op een 'eigen-wijs' mee om. Daarom belangrijker dan ooit: zorg goed voor jezelf. Je bent niet alleen! 

Tot snel, in de ZOOM-room, live op de mat of bij een toevallige ontmoeting.
En: blijf gezond! 

Marieke en Cindy
Yoga Libra Arnhem
Sisters in Yoga
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 44 504 337 

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief