Op deze pagina is informatie te vnden over de samenwerkingen van Yoga Libra met anderen, zodat we elkaar op een waardevolle manier kunnen inspireren, stimuleren en verdiepen, zodat we op ons best kunnen functioneren, en kunnen genieten van het leven. 

 

Sisters in Yoga

Het samenwerkingsverband sistersinyoga.nl verzorgt diverse soorten yoga en meditaties op diverse locaties, rondom Arnhem en aan zee. 

De eerste workshop van 2020 was op zaterdag 25 januari 2020: Shakti Yoga door Germaine Duynstee.
Shakti Yoga (de yoga van de dans) is geïnspireerd op Kundalini Yoga. De vorm is zachter, ronder, vrouwelijker en tegelijkertijd vitaal en bewegend, ritmisch en intuïtief. De Shakti dans heeft verschillende fases: je gaat van binnen naar buiten en weer terug naar binnen. Shakti betekent energie, maar dan de vrouwelijke energie. Energie is beweging, vibratie, vitaliteit en kracht, en dat bestaat in alles wat leeft.
We hebben onszelf overtroffen, kleine drempeltjes genomen en genoten. 

De eerste Volle Maan meditaite was op vrijdag 10 december. 
Deze werd kosteloos aangeboden en er was voldoende belangstellng, zo'n 12 mensen deden mee. 


Heartsisters

Het samenwerkingsverband heartsisters.nl organiseert bijeenkomsten, workshops, retraites en wellness/feelgoodstuff voor en door ladies. 

Yoga-/Relax retraite in Italië (ook voor heren)
Voor de eerste keer in mijn yogacarriere ben ik gevraagd om yogalessen te geven tijdens een ontspannen retraite in een veilige yogabubbel in Italië. Wat een eer, en dat nog wel in Bella Italia!
Tussen 27 juli en 10 augustus kun je je retraite boeken voor 3, 4, 5 dagen of langer. Kosten voor overnachting, ontbijt en diner (inclusief water en wijn) plus 2 yogalessen per dag: €90 pp per dag op basis van een tweepersoonskamer. Kom met een dierbare die samen met je wil opladen, ontspannen en genieten. Facultatief: kooklessen, wijn proeven, wandelen, ontspannen, personal yoga, lokale markt bezoeken, massages en meer. Meer info vind je hier:   http://www.radamonti.ch/index.html

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief