Op deze pagina is informatie te vnden over de samenwerkingen van Yoga Libra met anderen, zodat we elkaar op een waardevolle manier kunnen inspireren, stimuleren en verdiepen, zodat we op ons best kunnen functioneren, en kunnen genieten van het leven. 

 

Sisters in Yoga

Het samenwerkingsverband sistersinyoga.nl verzorgt diverse soorten yoga en meditaties op diverse locaties, rondom Arnhem en aan zee. 

Wij zijn trots om de eerste workshop van 2020 te mogen aankondigen, die is op zaterdag 25 januari 2020 : 

Begin het nieuwe jaar met heerlijke nieuwe energie! :D

Shakti Yoga (de yoga van de dans) is geïnspireerd op Kundalini Yoga. De vorm is zachter, ronder, vrouwelijker en tegelijkertijd vitaal en bewegend, ritmisch en intuïtief. De Shakti dans heeft verschillende fases: je gaat van binnen naar buiten en weer terug naar binnen.
Shakti betekent energie, maar dan de vrouwelijke energie. Energie is beweging, vibratie, vitaliteit en kracht, en dat bestaat in alles wat leeft.

In de Shakti Dans les doen we vloeiende grondstretches, staande, dynamische oefeningen, adem en mantra's met bewegingen op de mooiste Kundalini muziek. Behalve het meditatieve aspect (het kalmeren van je geest, het aanwezig zijn en de herhaling van de bewegingen) maken de stretches je flexibeler, openen ze je nadi’s/meridianen en geven ze een gevoel van ruimte, ontspanning, vrijheid en verbinding.
En natuurlijk hoort er een heerlijke ontspanning bij.

Belangstelling? Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heartsisters

Het samenwerkingsverband heartsisters.nl organiseert bijeenkomsten, workshops, retraites en wellness/feelgoodstuff voor en door ladies. 

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief