cindy 24Namasté, ik ben Cindy Steegs, inmiddels van middelbare leeftijd. Eigenaar van Yoga Libra Arnhem en Libra - Lichaam in Balans.

Opgeleid als Montessori-basisschool leerkracht en daar 13 jaar werkzaam in geweest. Organiseren, individueel begeleiden, motiveren, zien wat iemand kan en waar groeimogelijkheden liggen heb ik daar geleerd en in de praktijk gebracht.
Sport, het fysieke lichaam en gezonde voeding hebben altijd al mijn interesse gehad. In 2001 heb ik de opleiding voor sportmasseur afgerond en ik heb me sindsdien bijgeschoold in ontspanningsmassages.

Er komt veel stress  bij mensen voor en spanning in het lichaam is daarvan een uiting. Stress is niet goed voor je lichaam. Onrust, slecht slapen, pijn en zelfs ernstige blessures kunnen zo ontstaan. Gemasseerd worden is heel ontspannend voor lichaam en geest. Je komt weer beter in je lijf. Je wordt je bewust van wat je voelt. Fijn om te ervaren, én het werkt preventief. Door beter in je lijf te komen zorg je dat blessures minder kans krijgen. Je helpt je jezelf door alerter te worden. Dat kun je echt leren.

Als gediplomeerd, ervaren en fulltime yogadocent ben ik volledig in mijn element. Door yoga in mijn leven te integreren kan ik mensen nóg beter begeleiden in het zoeken van rust in hun leven, en zachtheid voor hun lichaam. Bewustwording, van patronen, denkbeelden en ook van stress. We moeten zoveel van onszelf en onze hectische maatschappij. De yogalessen geven ontspanning voor lichaam en geest, maar ook kracht en soepelheid. Een betere houding, lichaamsbewustzijn en meer zelfvertrouwen. Prachtig. Ik ben elke les blij dat ik zoveel mag geven. 

Ik verzorg gemiddeld 15 vaste lessen in de week in mijn eigen yogastudio op de Sweelincklaan in Arnhem, vlakbij Rijnstate Ziekenhuis, los van tijdelijke en serie-gebonden lessen. Als Kundalini YogaCoach geef ik ook Personal Yoga, yoga 1 op 1, met als basis de energieke en krachtig werkende Kundalini Yoga. Ongelooflijk hoeveel ik hiermee kan bereiken. Ik ben blij dat ik zoveel mensen kan inspireren. 

Ik hoop tot ziens! Zorg voor jezelf...  en voel je welkom me te laten weten als ik iets voor je kan betekenen. Namasté, 

Cindy
persoonlijke begeleiding bij een gezonder leven,
minder stress en beter in je vel!
Yoga Libra Arnhem
Libra - Lichaam en Geest in Balans
e-mail: cDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/cindysteegs
Tel: 06 - 44 504 337

Klik hier voor het contactformulier
Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om me te mailen

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief