cindy 24Namasté, ik ben Cindy Steegs, inmiddels van middelbare leeftijd. Eigenaar van Yoga Libra Arnhem en Libra - Lichaam in Balans.

Opgeleid als management-assistent en 13 jaar als Montessori-basisschool leerkracht werkzaam geweest. Organiseren, individueel begeleiden, motiveren, zien wat iemand kan en waar groeimogelijkheden liggen heb ik  in de praktijk gebracht.
Sport, het fysieke lichaam en gezonde voeding hebben altijd al mijn interesse gehad. In 2001 heb ik de opleiding voor sportmasseur afgerond en ik heb me sindsdien bijgeschoold in ontspanningsmassages.

Er komt veel stress bij mensen voor. Spanning in het lichaam is daarvan een uiting. Stress is niet goed voor je lichaam. Onrust, slecht slapen, pijn en zelfs ernstige blessures kunnen hiervan het gevolg zijn. Gemasseerd worden is heel ontspannend voor lichaam én geest. Je komt weer beter in je lijf, word je weer bewust van wat je voelt. Gemasseerd wordent werkt ook preventief. Door beter in je lijf te komen word je alerter en zorg je dat blessures minder kans krijgen. Dat kun je echt leren. Massages, van 30, 60 of 90 mintuen, worden gepland op dinsdagen en vrijdagen in de Yoga Libra studio.. 

Als gediplomeerd, ervaren en fulltime yogadocent ben ik volledig in mijn element. Door yoga in mijn leven te integreren kan ik mensen nóg beter begeleiden in het zoeken van rust in hun leven, en zachtheid voor hun lichaam. Bewustwording; van patronen, van denkbeelden en ook van stress. We moeten zoveel van onszelf en onze hectische maatschappij. De yogalessen geven ontspanning voor lichaam en geest, maar ook kracht en soepelheid. Een betere houding, meer balans, lichaamsbewustzijn en meer zelfvertrouwen. Prachtig. Ik ben elke les blij dat ik zoveel mag geven. 

Yoga LIbra heeft het eerste lustrum -5 JAAR!- inmiddels gevierd. In de studio van Yoga LIbra, vlakbij Rijnstate Ziekenhuis, zijn 16 lessen in de week yoga te volgen, verspreid over 6 dagen in de week. Als Kundalini YogaCoach geef ik ook Personal Yoga, yoga 1 op 1, met als basis de energieke en krachtig werkende Kundalini yoga. Ongelooflijk hoeveel ik hiermee kan bereiken. Ik ben blij dat ik zoveel mensen kan inspireren. 

Ik hoop tot ziens! Zorg voor jezelf...  en voel je welkom me te laten weten als ik iets voor je kan betekenen. Namasté, 

Cindy
persoonlijke begeleiding bij een gezonder leven,
minder stress en beter in je vel!
Yoga Libra Arnhem
Libra - Lichaam en Geest in Balans
e-mail: cDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/cindysteegs
Tel: 06 - 44 504 337

Klik hier voor het contactformulier
Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om me te mailen

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief