cindy 24Namasté, ik ben Cindy Steegs, inmiddels van middelbare leeftijd. Eigenaar van Yoga Libra Arnhem en Libra - Lichaam in Balans.

Opgeleid als management-assistent en 13 jaar als basisschoolleerkracht in het Montessori-onderwijs werkzaam geweest. Organiseren, individueel begeleiden, motiveren, zien wat iemand kan en waar groeimogelijkheden liggen heb ik in deze fase ontwikkeld.
Sport, het fysieke lichaam en gezonde voeding hebben altijd al mijn interesse gehad. Hardlopen, dans, muziek en tennis zijn mijn hobbies. Nog steeds geniet ik daarvan.

Als gediplomeerd, ervaren en fulltime yogadocent en masseur ben ik volledig in mijn element. Door yoga in mijn leven te integreren kan ik mensen nóg beter begeleiden in het zoeken van rust in hun leven, en zachtheid voor hun lichaam. Bewustwording; van patronen, van denkbeelden en ook van stress. We moeten zoveel van onszelf en onze hectische maatschappij. De yogalessen geven ontspanning voor lichaam en geest, maar ook kracht en soepelheid. Een betere houding, meer balans, lichaamsbewustzijn en meer zelfvertrouwen. Prachtig. Ik ben elke les blij dat ik zoveel mag geven. Massages vinden plaats op dinsdagen en vrijdagen. Het geeft veel voldoening mensen te zien ontspannen en ze te helpen verder te komen in het begrip van hun lichaam, én van de geest. 

Yoga LIbra heeft het eerste lustrum -5 JAAR- inmiddels gevierd. Samen met Marieke en Pim, die ook vaste avonden lessen geven, vultlen we de Yoga Libra yoga-agenda. In de studio van Yoga LIbra, vlakbij Rijnstate Ziekenhuis, zijn 19 lessen in de week yoga te volgen, verspreid over 6 dagen in de week. Als Kundalini YogaCoach is er ook Personal Yoga, yoga 1 op 1, met als basis de energieke en krachtig werkende Kundalini yoga. Ongelooflijk hoeveel hiermee bereikt kan worden. Ik ben blij dat ik zoveel mensen kan inspireren. 

Opleidingen: 
NGS sportmassage, bij Framo Westervoort, diploma juni 2002.
Nascholing 'hoofdpijn en massage', diploma oktober 2003.
Nascholing 'Hot Stone Massage', certificaat januari 2006. 
Hatha Yoga Docent Opleiding 200 uur bij Yoga Point Utrecht. Diploma juni 2015
Opleiding Flow in de les bij Yoga Point Utrecht. Diploma januari 2016.
Kundalini Yoga Coach, level I,  Gian Instituut Schoorl. Diploma februari 2017.
Kundalini Yoga Coach, level II, Gian Instituut Schoorl. Diploma april 2019. 

Ik hoop tot ziens!
Zorg voor jezelf...  voel je welkom me te laten weten als ik iets voor je kan betekenen. Namasté, 

Cindy
persoonlijke begeleiding bij een gezonder leven,
minder stress en beter in je vel!
Yoga Libra Arnhem
Libra - Lichaam en Geest in Balans
e-mail: cDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/cindysteegs
Tel: 06 - 44 504 337

Klik hier voor het contactformulier
Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om me te mailen

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief