Bij de uitgebreide behandeling van een uur begin ik, als je wil, met een voetenbad met etherische olie. De ontspanning is begonnen! Een voetenbad heeft ook het doel om op te warmen. Veel mensen kampen met koude voeten en zijn zich daar zelfs nauwelijks meer bewust van. Als de doorbloeding in de voeten op gang wordt gebracht is de lichaamsmassage heilzamer en kan diepere ontspanning bereikt worden.

Tijdens het voetenbad neem ik een anamnese af. Wat zijn de klachten, wat is je medische achtergrond, wara heb je behoefte aan, waarmee moet ik rekening houden?

We bespreken welke massage je wenst en hoe lang deze zal gaan duren. Je kunt altijd extra modules, zoals een hand- of voetmassage, toevoegen aan een standaardbehandeling.
Daarna gaat je lekker liggen of zitten op de massagetafel en ga ik met de behandeling beginnen. Ik zorg dat ik regelmatig controleer of je comfortabel ligt of dat ik de besproken behandeling aan moet passen. Je hebt te allen tijde de gelegenheid om tijdens de massage aan te geven wat je wel of niet prettig vindt. Als afsluiting kijken we samen of de afgesproken massage aan uw wensen voldaan heeft of dat er een andere keer een andere aanpak nodig is.

Bij een sportmassage kan ik desgewenst meer to-the-point spiergericht werken. Door middel van cupping kan ik bepaalde pijnlijke plekken alvast los maken van het bindweefsel.

Het voetenbad kan overgeslagen worden.als je dat wenst. De ontvangst en anamnese is hetzelfde en even zorgvuldig als bij een ontspanningsmassage. De sportmassage biedt wat minder 'poespas' maar is zeker niet minder professioneel.

A- A A+

 

 

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief