Ook iets voor jouw kind? 

Wat kan kinder- of tieneryoga brengen?

  • een hoofd vol gedachten tot rust brengen
  • gevoelens voelen en leren begrijpen
  • het zelfbewustzijn aanwakkeren en lichaamsbesef trainen
  • betere concentratie door bewustere ademhaling
  • meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld door bewuste aandacht aan gevoelens en houdingen te geven

maar ook: 

plezier in bewegen, een goede houding aannemen, uitdagingen aangaan, leren ontspannen, vaste denkbeelden los leren laten, sterke en zwakke kanten leren kennen en daarmee in het reine zijn, tolerantie en mildheid voor zichzelf en de ander...

Wat gaan we doen?

We gaan op een speelse manier yoga doen, met aandacht voor ademhaling, rust en ontspanning, maar ook voor een goede lichaamshouding en een uitdaging op fysiek gebied. Aan het einde van de les is altijd tijd voor een eindontspanning en soms blikken we terug op wat er gebeurde tijdens de les of wat opviel thuis naar aanleiding van de yogales. 

cindy 09

Voor wie? 

De lessen die ik tot nu heb gegeven zijn voor de bovenbouw van de basisschool het meest geschikt. Ook alle tieners die stress ervaren, druk in het hoofd zijn, minder goed kunnen slapen of te weinig bewegen hebben baat bij de rust, de ademtechnieken en de beoefening van de asana's. 

Andere mogelijkheden:

Wil je graag samen met je kind een persoonlijke les? Dat kan. Leer elkaar nog beter aanvoelen. Leer oefeningen om samen met je kind rust te vinden. Samen een laagje dieper gaan. Dat is heel waardevol.

Wil je meer informatie? Mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur het contactformulier in. 

A- A A+
Boek een les
 
 
 
 

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief