In de meditatieles van YogaLibra is de beweging ondergeschikt aan de meditatie. De aandacht is op de ademhaling. In deze les mediteren we, op verschillende manieren, om je hoofd tot rust te brengen. Van geleide meditaties tot pranayama's. In stilte, met muziek en met klankschalen.  Kernwoorden: zachtheid en zelfzorg, onthaasten en ontspannen.

Alleen in zachtheid kun je bereiken dat je met beperkingen in lichaam en/of geest om leert gaan en is er ruimte voor herstel.

Deze les start met 3 deelnemers. Informeer gerust of deze les van start is gegaan, in het geval je belangstelling hebt. 

cindy 17

Een meditatieles bevat altijd diverse aspecten:

Yoga ademhaling

Adembewustzijn en ademcontrole. We starten elke les met een echte pranayama. Adem zorgt voor meer zuurstof in je lichaam. Diepe adem zorgt voor rust. In je hoofd en in je lichaam. Een adem-meditatie om mee te starten zorgt dat je begint met de focus op jezelf.

Meditatie

De les bestaat uit verschillende meditatiemomenten. Liggend of zittend, geleid of in stilte. Focus op de adem, op een object of op woorden in een visualisatie. Meditatie en pranayama, op muziek en met klankschalen.  Er zijn vele manieren om te mediteren. Ook loopmeditaite is een variant. We stippen ze tijdens de lessen allemaal aan en zo ontdek je welke manier jij het fijnst vindt. Er is ook ruimte voor yoga filosofie. 

Yoga ontspanning

Om de drukte van alledag, je zorgen en de stress soms die je ervaart even van je af te laten glijden. Leren ontspannen is iets wat je net zo goed kunt leren als iets anders. Elke keer dat je ontspanning oefent, leert het lichaam het beter herkennen en zal het gemakkelijker gaan. Elke les is er ruimte voor optimale ontspanning. 

Wanneer?

Op dit moment is er géén meditaiteles. Heb je belangstelling: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zorg voor jezelf. Je verdient het. 

A- A A+
Boek een les
 
 
 
 

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief