Geniet van zachte yoga bij YogaLibra

Heb je een (tijdelijke) blessure, ben je anderszins (tijdelijk) beperkt in je lichamelijke bewegingen, of ben je 50+? Of misschien heb je bepaalde negatieve gedachten die je bezig houden? Doe dan eens mee met de zachte yogales van YogaLibra. Zo kun je leren om je lichaam weer optimaal te gebruiken, je fysieke grenzen te leren kennen en vooral: om er vervolgens niet overheen te gaan. Alleen in zachtheid kun je bereiken dat je met eventuele beperkingen om leert gaan en is er ruimte voor herstel.

cindy 17

Een zachte yogales bevat altijd diverse aspecten:

Yoga ademhaling

Adembewustzijn en ademcontrole. Soms een echte pranayama. Adem zorgt voor meer zuurstof in je lichaam. Diepe adem zorgt voor rust. In je hoofd en in je lichaam.

Yogahoudingen voor het hele lichaam

We hebben de grote bewegingen vaak afgeleerd en zijn langzamerhand steeds kleiner gaan bewegen en ook nog vaak maar met een klein deel van ons lichaam. Maak je lichaam weer wakker, beweeg je weer zoals je vroeger deed, als kind. Zo kom je van je kleine ongemakjes. Mobiliseer je lichaam weer! 

Sinds ik in februari 2017 Kundalini Yoga Coach ben geworden en mensen door middel van Kundalini yoga weer energie kan laten voelen, zitten in iedere yogales 3 basis-oefeningen vanuit Kundalini Yoga. Eén oefening voor de rug, één voor de buik, en één voor het zenuwstelsel.

Balansoefeningen

Om letterlijk en figuurlijk weer steviger op beide benen te staan.

Yoga ontspanning

Om de drukte van alledag, je zorgen en de stress soms die je ervaart even van je af te laten glijden. Leren ontspannen is iets wat je net zo goed kunt leren als iets anders. Elke keer dat je ontspanning oefent, leert het lichaam het beter herkennen en zal het gemakkelijker gaan. 

Wanneer?

Er is zachte yoga op maandag en donderdag van 10.30 - 11.45 uur.

Voel je welkom een proefles mee te doen. Aanmelden of voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zorg voor jezelf. Je verdient het. 

 

A- A A+
Boek een les
 
 
 
 

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief